Warta

  • Pos waktos: Aug-08-2020

    1. Tujuan latihan Ngalangkungan latihan, ningkatkeun téori sterilisasi sareng tingkat operasi praktis para trainee, ngungkulan masalah-masalah anu sesah dina prosés panggunaan peralatan sareng perawatan alat-alat, ngamajukeun operasi standarisasi, sareng ningkatkeun kailmuan sareng kasalametan t ...Maca deui »

  • Pos waktos: Aug-08-2020

    Kadaharan kaléng seger pisan Alesan utama kaseueuran jalma ninggalkeun katuangan kaléng kusabab éta panginten kadaharan kaléng henteu seger. Prasangka ieu dumasarkeun kana stérotip konsumen ngeunaan kadaharan kaléng, anu ngajantenkeun aranjeunna nyaruakeun umur panjang sareng staleness. Nanging, kadaharan kaléng sapertos anu tahan lami ...Maca deui »

  • Pos waktos: Aug-06-2020

    Salaku gose waktos, jalma sacara bertahap ngakuan kualitas tuangeun kaléng, sareng paménta pikeun pamutahiran konsumsi sareng generasi anu langkung ngora nuturkeun salah saurang. Candak daging luncheon kaléng salaku conto, palanggan meryogikeun henteu ngan ukur raos anu raos tapi ogé paket anu pikaresepeun sareng dipersonalisasi. Ti ...Maca deui »