Tentang Kami

Tentang Kami

11Tentang Kami

Perusahaan anu saé, kalayan langkung ti 10 taun dina bisnis impor sareng ékspor, ngahijikeun sadaya aspek sumberdaya sareng didasarkeun kana langkung ti 30 taun pangalaman dina ngasilkeun kadaharan, kami ngan ukur henteu ngan ukur produk pangan anu séhat sareng aman, tapi ogé produk anu aya hubunganana sareng dahareun - kadaharan bungkus sareng mesin tuangeun.

Kami Commiment

Fokus kana ranté ti tegalan ka méja, Perusahaan unggulan komitmen pikeun terus-terusan nyayogikeun produk tuangeun anu séhat sareng aman sareng bungkusan tuangeun profesional sareng solusi mesin tuangeun pikeun klien kami pikeun kéngingkeun win-win.

Filsafat urang

Di Perusahaan Anu Saé, Kami narékahan pikeun kaunggulan dina sagala hal anu dilakukeun. Kalayan filsafat urang jujur, percaya, muti-benefit, win-win, Kami parantos ngawangun hubungan anu kuat sareng langgeng sareng klien kami.

Tujuan urang pikeun ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang. Éta pisan sababna naha urang narékahan pikeun terus nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé kualitasna, sateuacan-jasa pangsaéna sareng saatos jasa pikeun masing-masing produk kami.

 

Zhangzhou Perusahaan Impor & Ékspor Anu Saé ayana di kota Zhangzhou, caket ka Xiamen, propinsi Fujian di Cina. Perusahaan urang didirikeun taun 2007 kalayan tujuan ékspor sareng distribusi bahan pangan.

Perusahaan Zhangzhou alus teuing parantos hasil di pasar internasional. Perusahaan urang ngawangun reputasi na salaku panyadia produk anu séhat sareng kualitas luhur. Konsumén ti Rusia, Wétan Tengah, Amérika Latin, Afrika, Éropa sareng sababaraha nagara Asia tetep wareg pisan sareng produk urang. Gaduh kamampuan téhnologis anu ngarah, kami diposisikan pikeun ngahasilkeun rupa-rupa bahan kadaharan anu saé sareng nyayogikeun palanggan sareng solusi sareng pilihan anu teu aya tandinganana dina nilai, kualitas sareng reliabilitas.