Taros Kami

ZhangZhou Impor sareng Ékspor Co, Ltd.

Alamat

2503 #, Unit 1, Building2 #, MingFa Plaza, XinPu Dong Road, No. 22, LongWen District ZhangZhou City, FuJian PRChina

Telepon

TEL.: 00865962110835

Mobile: +8615260692977

Jam

Senén-Jumaah: 24 jam

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami